Everun kuormaajat

TIETOJA EVERUNISTA    

Everun jatkaa kasvuaan ja laajentaa vientiään jota on jo yli 80 maahan. Vuonna 2014 perustimme Everun Europe Companyn Saksaan toimittamaan varaosia ja teknistä koulututusta eurooppalaisille asiakkaille. Vuonna 2018 perustimme Everun Australia Companyn toimittamaan varaosia ja teknistä koulutusta sikäläisille asiakkaille. Everun Transport -pakkausryhmä pakkaa koneet turvallisella tavalla vahingoittumatta sekä pakatessa, että matkalla.. Lähellä  satamaa meillä on  etu toimittaa rahti turvallisesti kerralla kilpailukykyisillä rahtikustannuksilla. Valitse Everun, takaamme erinomainen palvelun. Odotamme hyvien ja pitkäaikaisten suhteiden luomista kaikkiin asiakkaisiimme. Everun, run together with you forever

13 VUOTTA VIENTIKOKEMUSTA 

Qingdao Everun Machinery Co., Ltd on perustettu kauniiseen rannikkokaupunkiin Qingdaoon, EVERUN - YLI 13 vuuotta kokemusta pyöräkuormaajien viennistä.. 

PYÖRÄKUORMAAJIEN TUOTANTO JA MYYNTI 

Everun on erikoistunut tuottamaan ja myymään 0,6 - 5 tonnin mini- ja keskikokoisia pyöräkuormaajia, 

CE-TODISTUS 

Everun-tuotteita viedään yli 60 maahan. Ne ovat läpäisseet TÜV Rheinlandin vahvistaman CE-sertifikaatin. Tehtaan hallinta perustuu tiukasti kansainvälisiin standardeihin, ISO9000-laatujärjestelmän käyttöön. 

AMMATTITAIKAINEN MYYNTIPALVELU 

Olemme perustaneet ammattimaisen huoltopalvelusivuston Saksaan ja Australiaan, mikä voi taata, että Euroopan ja Australian asiakkaat saavat varaosat kahdessa tai kolmessa päivässä. Tehdas auttaa reaaliaikaisesti kaikissa mahdollisissa ongelmissa.