WOLF KUORMAAJAT

Zongjin Engineering Machinery Co., Ltd. Perustettiin vuonna 2010 Qingdaossa, Shandongissa. Yritys on erikoistunut kuormaajien, kaivinkoneiden, haarukkatrukkien ja jyrien vientiin. Kun keskitymme vientiin, meillä on riittävästi ammattitaitoa koneiden ja laitteiden suunnittelussa. Samalla ymmärrämme tuotteiden kysynnän ja asiakkaiden eroja eri maissa. Teemme räätälöityjä parannuksia asiakkaille, joilla on erilaisia ​​tarpeita paikallisten olosuhteiden mukaan, ja sovitamme markkinoiden mukaan sopivimman tuotekokoonpanon. Kaiken tämän perusteella se tekee WOLF-tuotemerkistämme alan johtavan. Tuotteemme eivät vain sovi täysin maailmanmarkkinoiden standardeihin, mutta niihin sisältyy myös hyvää vastinetta rahalle, samoin kuin monet kiinalaiset tuotteet. Yrityksemme toivottaa asiakkaat tervetulleiksi ympäri maailmaa käymään luonamme. Yrityksemme tarjoaa yhden luukun palvelua. Tavoitteena on antaa asiakkaiden käyttää vähiten aikaa löytääksesi tarvittavan tuotteen parhaalla hinnalla. 

Ennakkomyyntipalvelu, myyntimme antaa sopivimmat ehdotukset ja suositukset asiakkaan tilanteen mukaan. Samaan aikaan vastaamaan tuotteeseen liittyviin kysymyksiin ja tarjoamme parhaan ratkaisun.. Neuvotteluprosessin aikana käytämme ammattitaitoamme ohjataaksemme asiakkaitamme saamaan parhaan vastineen tuotteet ja vastaamaan tuotteen erilaisiin konsultointikysymyksiin, tarjoamaan parhaan ratkaisun. 

After sales palvelu, paitsi takuuhuolto, reagoimme nopeasti kaikkiin ongelmiin tai tukeen online-tuella tai kenttäkorjauksilla. Ymmärrämme sinua! Välitämme siitä mitä ajattelet! WOLF on aina kanssasi!